Visitekaartje

Zomerconcerten Fiesta Latino!

30 t/m 30 juli 2017

Zomerconcerten in centrum Oss: Fiësta Latino!
Argentijnse en Mexicaanse muzikanten op 30 juli in de binnenstad

Na het succes van vorig jaar zijn er op zondag 30 juli weer zomerconcerten in het centrum van Oss! Na de verrassend leuke concerten van het Ricciotti Ensemble komt deze zomer een groep Argentijnen en Mexicanen de stad trakteren op een fiësta latino! Los Paja Brava speelt latino pop, brutaal en met een grijns op het gezicht. Denk aan de muziek van bijvoorbeeld Manu Chao of Calle 13: spaanse gitaren, percussie en een flinke dosis humor. De groep speelde eerder al op Paaspop en andere festivals. De zomerconcerten in Oss zijn gratis toegankelijk en tevens wordt er een zomerlunch georganiseerd.

Lunchconcert in ‘t park
De dag begint in het mooiste park van de stad, het Jan Cunenpark, waar een uur voor aanvang van het concert de picknicktafels klaarstaan voor een gezellige zomerlunch. De lunch wordt georganiseerd door Café Cunen, De Bakkers Lamers, Rocaccino, Ekoplaza en ’t Hof. Voor 10 euro kun je vanaf 11.30 uur aanschuiven in het park en samen genieten van een hapje en een drankje. Het concert in het park zal om 12.30 uur beginnen en is openbaar toegankelijk voor iedereen.

Wie gezellig wil aanschuiven: kaartjes voor de lunch zijn te koop bij de verschillende horeca-gelegenheden, de CD-Kiosk of online via groene-engel.nl. De voorverkoop loopt t/m uiterlijk woensdag 26 juli. Op = op.

Verrassingsoptredens in het centrum
Na het optreden in het park zullen de mannen van Los Paja Brava de binnenstad induiken voor enkele guerilla-optredens tijdens de koopzondag. Tot slot zullen ze om 15.30 uur een groots slotconcert op De Heuvel geven.

Meer info op www.groene-engel.nl