Ik ga op vakantie...

30 juli - 30 juli

Klik hier voor een blog over dit evenement!

Ik ga op vakantie en ik ga naar....?

Een leuk evenement voor iedereen die aan vakantie toe is, nog moet gaan, of net terug is. De horeca in Het Osse centrum hebben op koopzondag 30 juli hun restaurants aangekleed in een favoriet vakantieland. In elk restaurant kun je hapjes en drankjes vinden uit een populaire bestemming. Ook zijn er diverse vakantie-activiteiten georganiseerd.

Wat dacht je van Jeu-de- boules in de Peperstraat met heerlijke gerechtjes uit Frankrijk, Of salsa dansen en de smaak van de Caraïben proeven in de Kerkstraat?

In de Molenstraat/ Houtstraat kun je aan lange tafels aanschuiven en snuffelen langs een mini-marktje met Italiaanse producten.

Op de Heuvel kun je binnen 5 meter van Nederland naar Duitsland lopen. Hier staat een grote bbq met heerlijke Nederlandse (camping) gerechten. Natuurlijk vind je in Duitsland de populaire Bratwurst! Misschien is er nog wel tijd om een potje te badmintonnen.

En wie dit jaar nog naar Spanje wil, gaat naar de Walstraat waar er heerlijke tapas en Spaanse bieren voor je klaarstaan waar een echte flamenco danseres danst op de muziek van een Spaanse gitaar.

Nog vakantie over? Stop dan zeker even op de Hoek Walplein, daar kun je de heerlijkste Philly Cheese Steak aller tijden eten.

Deelnemers: Doggybag, Van Druenen delicatessen, Lollipop, Inimini, Venezia Alessandro, Moodys Lunchroom, Eeterij Voorafentoe, Heer Bommel, H32, La Colline. DNW, Bistro Louis, Bar 15, Taverne Silvas, De Winkel, Ome Toon en Finch.