Visitekaartje

Graffiti

Melden: www.alfaschoonmaakservice.nl

Het gebeurt voornamelijk in de nachtelijke uren dat graffitispuiters actief zijn. Ook in het centrum van Oss kun je met enige regelmaat constateren dat een spoor van lelijke “tags” gezet is op muren en kozijnen. Het is belangrijk dat deze vervuiling na constatering zo spoedig mogelijk wordt verwijderd. Niet alleen van uit het oogpunt van een aantrekkelijk centrum, maar ook vooral om graffitispuiters te ontmoedigen.

In het centrum van Oss gebeurd dit al enkele jaren op professionele wijzen door Alfa Schoonmaakservice. Het CMO heeft onlangs de samenwerking met Alfa, op basis van de goede ervaringen, met twee jaar verlengd. Voor het adequaat reageren op nieuwe vervuilingen is het direct melden is van groot belang. De verwijdering van graffiti op uw eigendommen op de begane grond is gratis. Ook het aanbrengen van een eventuele nieuwe verflaag als zelf voor de verf wordt gezorgd.

Graffiti geconstateerd in uw direct omgeving? Ga dan naar www.alfaschoonmaakservice.nl. Onder de rubriek "aanmelden graffiti" kunt u snel en eenvoudig, 24 uur per dag, uw melding maken.

Agenda

7 december - 7 januari
Winterland Oss
16 december
Santa Run Oss!
17 december
Extra open zondag december 2017
24 december
Extra open zondag december 2017
28 december - 6 januari
Osje’s Winterhuis
31 december
Open zondag december 2017
28 januari
Open zondag januari 2018
Complete agenda

 

/panden