Visitekaartje

Ter overname

Restaurant Ahtiste Mahal aan de Kruisstraat 39 in Oss in verband met plotselinge overlijden eigenaar.
             

Dit perfect afgewerkte horecapand waarin een volledige inrichting aanwezig is gelegen aan een aanlooproute naar het centrum in Oss. De reden dat dit restaurant wordt aangeboden is het overlijden van de eigenaar.

Het was nog een zeer jong bedrijf in de opbouwfase met een Indiaas / Maleisische formule met een totale oppervlakte van ca. 160 m2. Ook een terras aan de voorkant van het pand is mogelijk.

Het pand is volledig gerenoveerd en staat er zeer strak bij met een mooie en uitnodigende voorgevel. Aan alle wettelijke eisen is voldaan zoals de afzuiging, beluchting, brandvoorschriften, electra en aan en afvoeren. Door de strakke uitstraling van het pand is iedere formule met zeer kleine ingrepen denkbaar. Het pand is zeer degelijk en super afgewerkt verbouwd. 

De afwerking is compleet met misschien alleen een aanpassing wat betreft de inventaris voor een nieuwe formule. Er is verder geen Indiaas / Maleisisch restaurant in Oss. Deze formule begon een klein begrip te worden in Oss. De gasten waren enthousiast. 

Volop parkeermogelijkheden aanwezig. Met een zeer aantrekkelijke huurprijs. Het is een turn-key pand met alle faciliteiten die nodig zijn voor een verantwoorde exploitatie. Maak een afspraak voor een bezichtiging.

Voor iedere starter haalbaar!

Van Ewijk Horecamakelaar -  www.vanewijkhoreca.nl 

J.W.L. van Ewijk - 0622808139