Visitekaartje

Halfvastenoptocht

11 t/m 11 maart 2018

Osse Halfvastenoptocht 2018
Het carnavalsseizoen moet nog enigszins op gang komen, maar de meeste wagenbouwers zijn al menig vrij uur te vinden in hun grote of kleine, oude of nieuwe, schuur, loods of bedrijfshal. In eerste instantie natuurlijk om te schitteren in lokale en regionale optochten tijdens de vier zotte dagen. Maar hoe mooi zou het zijn om met die wagens en andere creaties, waar met zoveel toewijding en liefde maanden aan gewerkt is, een halve vasten later nog een keer hun wagen laten showen?!
 
Dat kan op zondag 11 maart 2018; aanvang 13;11 uur, vertrek Eikenboomgaard, dan trekken de mooiste groepen en praalwagens uit het hele land door de straten van Oss. En wie er dan de beste en mooiste blijkt te zijn... De concurrentie is groot, maar dat maakt de wedstrijd extra spannend. In de eerste â tweede maand van 2018 wordt de inschrijving geopend. Hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor de exacte openingsdatum en ander actueel nieuws.
 
Inschrijven gaat ook via deze website, en hier vind je het reglement. Lees dit goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor meer informatie over de deelnemers van dit jaar, de verschillende evenementen rondom de Osse Halfvastenoptocht en de optocht zelf kijk op : www.halfvastenoptochtoss.nl

Meer informatie over dit evenement