Visitekaartje

Oss lakt voor Tijn!

17 t/m 17 juni 2017

Eind 2016 veroverde Tijn de harten van heel Nederland toen hij met het lakken van nagels meer dan 2,5 miljoen euro ophaalde voor Serious Request. Tijn komt nog één keer in actie met LAK. door Tijn. Nu voor Stichting Semmy, een stichting voor kinderen met hersenstamkanker. LAK. door Tijn steunt de stichting voor een nieuwe, baanbrekende behandelmethode om kinderen, die net als Tijn hersenstamkanker hebben, een betere kans op overleving bieden. Oss wil Tijn en daarmee stichting Semmy graag steunen met ‘Oss lakt voor Tijn’ op zaterdag 17 juni van 12.00 uur tot 16.00 uur in het Osse centrum.

 

Op initiatief van Wendy Vogels en met steun van het CMO staan op 17 juni van de Walstraat tot en met de Heuvel lange aaneengesloten tafels waar Ossenaren andere Ossenaren massaal de nagels lakken. Per lakbeurt wordt een bijdrage van 5,00 euro gevraagd die volledig naar de Stichting Semmy gaat. Alle materialen worden gesponsord door lokale ondernemers. Stichting Semmy heeft minstens 1 miljoen euro nodig om deze nieuwe behandelmethode naar Nederland te halen.

Lak je mee?

Voor 17 juni nodigt de organisatie verenigingen, vriendenclubs, scholen en bedrijven uit maar ook individuele enthousiastelingen die elkaars nagels willen lakken en hiermee bij willen dragen aan dit fantastische doel. Voor alle materialen wordt gezorgd. Aanmelden is niet nodig: er wordt gezorgd voor voldoende zitplaatsen aan de tafels in de Walstraat, Heuvelstraat en de Heuvel. Aanschuiven en lakken maar!

Laatste droom

Oss kan Tijn helpen om zijn laatste droom te verwezenlijken. Tijn kan niet meer beter worden, maar Oss steunt hem uiteraard graag om kinderen met dezelfde ziekte als hij een betere kans te geven.