2e Paasdag - Modepodium

28 maart - 28 maart

Koopzondag & Modepodium Oss op maandag 28 maart - 2e Paasdag 
 
Het modepodium, dat normaliter wordt georganiseerd op de laatste zondag in maart, zal dit jaar plaatsvinden op 2ePaasdag, maandag 28 maart. Een dag waar blijkt dat consumenten massaal de deur uitwillen en waar een koopzondag zich uitermate goed voor leent. Vooral wanneer deze gecombineerd gaat worden met tal van leuke activiteiten in het centrum en hét modepodium.

De afgelopen edities ontstonden mooie samenwerkingen in de straten van het centrum, zoals de Men’s area in de Walstraat en hetDesign District in de Kerkstraat. In de Peperstraat eenShoe area met de heely- en de stillettorun.

Heb je als straat of als ondernemer ideeën en ondersteuning nodig, laat het weten aan de organisatie Darija van Perlo: darija@perloproducties.nl - 0622509340.

We streven naar gezamenlijke inhuur van bijvoorbeeld materialen en helpen graag daar waar mogelijk. Op maandag 28 maart zal er natuurlijk een knipoog zijn naar het thema Pasen.

Aankomende week wordt er gestart met de voorbereidingen van het mooie podium met de Fashionshows. Natuurlijk zijn ook alle winkeliers weer van harte welkom om hieraan mee te doen!

Agenda

Complete agenda

/panden