Kermis Oss 2017

17 augustus - 23 augustus

De openingstijden van de kermis:

Donderdag 17 augustus: opening met Kermisbeer en Flappelientje

Wethouder Frank den Brok opent de kermis samen met het jeugdcollege van Oss. De opening is om 15.00 uur in de Koornstraat (tussen Burchtplein en Eikenboomgaardplein). Net als andere jaren is ook de Kermisbeer bij de opening. Hij houdt van knuffelen en gaat graag met kinderen op de foto. Samen met clown Flappelientje deelt hij kleine cadeautjes uit! Bij de opening gaan honderden ballonnen gevuld met kermiseuro’s de lucht in.

Donderdag 17 augustus: Kleurwedstrijd

Tussen 17.00 en 18.00 uur kunnen kinderen hun kermiskleurplaat inleveren bij Osje. Die staat bij de poffertjessalon op het Burchtplein. Kinderen kunnen een kaart winnen voor zeven dagen gratis kermisplezier of een kaart voor één dag gratis kermis. Na 20.00 uur krijgen de prijswinnaars telefonisch bericht.

Vrijdag 18 augustus: Fright Night

Tussen 21.00 en 24.00 uur dwalen griezelig geschminkte figuren over de kermis. Ga jij alleen in een attractie vrijdagavond? Pas dan op; je weet nooit wie er naast je komt zitten. Wie durft met deze griezels op de foto? Deel je foto op www.facebook.com/ossekermissen. De leukste foto’s op www.facebook.com/ossekermissen winnen kermiseuro’s.

Zaterdag 19 augustus: Ladies Night

Alle attracties hebben vanaf 19.00 uur aantrekkelijke kortingen voor alle vrouwen die de kermis bezoeken. Vanaf 20.00 uur treden De Zingende Kapsters op in de buurt van de poffertjessalon en krijgen alle vrouwen een glaasje bubbels.

Zondag 20 augustus: Levensechte dino’s

Vanaf 15.00 uur lopen er twee enorme, levensechte dinosaurussen op de Eikenboomgaard en de Heuvel. Komt dat zien en ga met ze op de foto als je durft!

Maandag 21 augustus: Familiedag en Teletubbies

Van 13.00 tot 24.00 uur is het familiedag. Alle attracties zijn deze dag goedkoper. Let op de posters met aanbiedingen bij de kassa’s van de attracties, de kansspelen en de consumptiezaken. Tussen 15.00 en 17.00 uur zijn de Teletubbies op het Eikenboomgaardplein en de Heuvel.

Dinsdag 22 augustus: clown, muziek en loterij

Woensdag 23 augustus: Minions en vuurwerk

Agenda

Complete agenda

/panden