Korenfestival Oss

28 mei - 28 mei

Er zijn diverse korenfestivals in de regio, maar Oss kende een dergelijk evenement nog niet. Reden voor ons koor, MengelmOeSS, om dit te gaan organiseren en er wellicht een jaarlijkse gebeurtenis van te maken.

In samenwerking met het centrummanagement, gemeente Oss en een aantal plaatselijke ondernemers en winkeliers heeft ons organisatiecomité dit opgepakt. Na ruim een jaar van voorbereiding is het dan nu bijna zover.

Het festival zal plaatsvinden op koopzondag 28 Mei 2017 in het centrum van Oss. Het repertoire zal hoofdzakelijk Nederlandstalig zijn in al zijn varianten, maar ook koren uit andere culturen zijn aanwezig.

Er zijn 24 koren die deelnemen, verdeeld over 8 locaties in het centrum. Ieder koor gaat 3 optredens verzorgen tussen 13.00 en 16.30 uur.

Om 17.00 uur is er een afsluiting met AMEEZING op het grote podium bij parkeerterrein de Wal. Om 18.00 uur op de Heuvel met de SMARTLAPPERS tot 19.00 uur.

Wij hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en we verwachten een grote opkomst zodat dit evenement jaarlijks terug kan keren.

Agenda

Complete agenda

/panden