Living Statues

27 augustus - 27 augustus

Het centrum van Oss staat zondag 27 augustus weer in het teken van "Living Statues". Met als thema "Statues in de straatjes" is er van 12.00 tot 17.00 uur, tijdens de maandelijkse open zondag, een "creatieve route" met levende standbeelden door de binnenstad.

De levende standbeelden komen uit heel Nederland. Het zijn amateurs, semiprofs en professionele acts, die hun kunsten vertonen "op een voetstuk".

Wil je als Statue ook een keer deelnemen, dan kun jij je inschrijven door een mail te sturen aan Bob Walters: bob@walterstotalevent.nl .

Welke informatie ontvangen we graag per mail van onze deelnemer:

In Oss werken we met vaste vergoedingen:

Nieuw in Oss: competitie!

Om "Statues in de straatjes" nog aantrekkelijker te maken voor deelnemers, wordt dit jaar voor het eerst een competitie georganiseerd in vier categorieën met de volgende prijzen voor de winnaars:

  1. categorie professioneel € 500,00
  2. categorie semi - professioneel € 350,00
  3. categorie amateurs € 200,00
  4. categorie kinderen € 100,00

Overige informatie:

Het evenement start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Alle Statues moeten om 11.30 uur gereed zijn. Kleedruimtes en lunch worden verzorgt door de organisatie.

Indien mogelijk ontvangen we graag een foto van de act voor onze promotiecampagne op Facebook Het Osse Centrum (daar staan ok nog foto's van eerdere edities).

Wij zien je inschrijving met veel plezier tegemoet! Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestigingsmail.  Mocht je nog vragen hebben horen of lezen wij ze graag.

Organisatie "Statues in de straatjes"

Bob Walters

06-45 51 62 20

Agenda

Complete agenda

/panden