Samba Percussie Festival

26 juni - 26 juni

3e editie Sambafestival Oss op zondag 26 juni

Dale Caña organiseert in samenwerking met het centrummanagement op zondag 26 juni 2016 de 3e editie van het swingende Samba Percussie Festival in het centrum van Oss!

Met de Olympische Zomerspelen in augustus in Brazilië in het vooruitzicht, brengen wij u nu al in vrolijke sambasferen!
Na de succesvolle vorige edities is Dale Caña er opnieuw in geslaagd een fantastisch programma samen te stellen voor deze zondagmiddag. Door de hele stad zijn er diverse optredens te zien en te horen!

Vanaf 12.30 uur kunt u weer genieten van spetterende optredens van diverse Samba percussie bands. Verder kunt u deze middag genieten van exotische danseressen, een spetterende Braziliaanse Capoeira Dansact met live muziek en de mogelijkheid om ook even zelf met de heupen te swingen. De presentatie van de optredens op de Heuvel is ook dit jaar weer in handen van de enthousiaste Yvonne Verhagen.

Tijdens dit gratis Sambafestival treden naast het Osse Dale Caña o.a. voor u op:
• Xammeramme uit Halderberge
• Força uit Nijmegen
• Carribean Brass International uit Amsterdam
• Las Regaderas uit Valkenswaard
• Tempestade uit ’s Hertogenbosch

Speciaal vanuit Brazilië komen de dansers van het Braziliaanse MCN Capoeira en hun live band! Dale Caña heeft hen weten te boeken tijdens hun korte tour door Nederland. We zijn er dan ook trots op dat ze hun show van spektakel, ritme, muziek en interactie met het publiek laten zien op het Sambafestival in Oss!

Ook dit jaar verzorgen de danseressen van Hips on Fire uit Oss, dansgroep Locadinhas en Samba no Pè uit Rotterdam de wervelende dansoptredens. Daarnaast zijn er nog meer verrassende acts en workshops, dus mis het niet!

Als speciale act treden dit jaar de vrouwen van Chicks with Sticks op; vijf stoere dames die hun mannetje staan en rake klappen uitdelen op hun trommels.

Kom 26 juni 2016 naar Oss en dompel u onder in swingende klanken en dans mee op het opzwepende ritme van de Samba! Het festival vindt plaats in het centrum van Oss en is gratis!

Om 16.15 start als slot van deze enerverende middag weer een geweldige Grande Finale met een Parade van alle bands inclusief danseressen, vuurspuwers en steltlopers, vanaf de Groene Engel door het centrum van Oss naar het Heuvelplein waar alle bands nog één keer van zich zullen laten horen!

Het is de horeca op de Heuvel gelukt om in aansluiting op het festival, Trafassi te boeken voor een spetterend afsluitend optreden om ca. 18.00 uur op de Heuvel! Zij zijn regelmatig te gast bij RTL Late Night! Natuurlijk zal hun grote hit “Wasmasjien” niet ontbreken, dus kom naar de Heuvel en swing nog even gezellig door!

Agenda

Complete agenda

/panden