Sambafestival Oss

25 juni - 25 juni

4e Editie Sambafestival Oss op zondag 25 juni

Inmiddels een begrip in Oss en omgeving: het Sambafestival Oss!

Ook dit jaar organiseert Dale Caña in samenwerking met Centrum Management Oss, alweer de 4e editie van het Sambafestival Oss. Een middag vol swingende en opzwepende muziek; voel het ritme en dans en swing mee op de vrolijke sambaklanken.

Dit percussiespektakel gaat weer van start vanaf 12.30 uur in het centrum van Oss, waar u kunt genieten van diverse bekende sambabands, dansoptredens, acrobatiek en jongleurs. De presentatie van de optredens op de Heuvel is ook dit jaar weer in handen van de enthousiaste Ivonne Verhagen.

Tijdens dit gratis Sambafestival treden naast het Osse Dale Caña voor u op:

  • Samba Segura uit Maastricht
  • Banda Nobra uit Eindhoven
  • XambaH percussion uit Eindhoven
  • Outra Vez uit Nijmegen
  • Caribbean Brassband uit Amsterdam

Het Sambafestival is niet compleet zonder een prachtige Capoeirashow. Ook dit jaar hebben we weer topkwaliteit weten binnen te halen met het spectaculaire optreden van Capoeira dansgroep Instinto. Een complete Braziliaanse Show, voorzien van Braziliaanse danseressen, live muziek, percussie en Capoeira spelers.  Maak kennis met deze mooie vechtkunst uit Brazilië en geniet van een prachtige capoeira show vol acrobatiek en dans. Een ware lust voor het oog!

Er wordt niet alleen muziek gemaakt, maar ook gedanst. Naast de danseressen van dansgroep Locadinhas en de danseressen van Caribbean Brass, is Dansgroep La Diferencia aanwezig met in haar midden Miss Zomercarnaval Rotterdam. Daarnaast zijn er nog meer verassende acts en workshops, dus mis het niet!

Last but not least, zal niemand minder dan Glenn Helder, op de Heuvel laten zien, dat hij niet alleen een begenadigd voetballer is, maar ook een spectaculaire percussieshow kan weggeven!

Eén van de hoogtepunten van het Sambafestival is verder toch wel de afsluitende indrukwekkende  swingende Grande Finale!

De parade van alle bands en danseressen met in totaal ca. 165 deelnemers start om 17.15, vanaf de Groene Engel door het centrum van Oss naar het Heuvelplein, waar alle bands nog één keer van zich zullen laten horen!

Kom 25 juni 2017 naar Oss en dompel u onder in swingende klanken en dans mee op het opzwepende ritme van de Samba! Het festival vindt plaats in het centrum van Oss en is gratis!

Over Dale Caña:

Dale Caña is dé samba percussieband uit Oss en brengt u passie, enthousiasme en een onvergetelijke, swingende ervaring! Dale Caña staat voor vrolijke sambaklanken, die ze met een eigen sausje ten gehore brengen. Zij hebben hier ontzettend veel lol in en dat is ook precies het gevoel dat ze overdragen aan het publiek. Iedereen komt in beweging bij de opzwepende sambaritmes van dit kleurrijke Braziliaanse spektakel!

Voor meer info: bezoek onze website www.dalecana.nl  of bel 06-50404292

Agenda

Complete agenda

/panden