Uitnodiging centrumondernemers 25 februari 2019

…een gezellige en gastvrije binnenstad, volop evenementen, theater, film en Museum Jan Cunen. Of zoekt u juist rust? Dan zijn er de bossen en heidevelden in de Maashorst en het fraaie landschap langs de Maas. Met polders, uiterwaarden, slingerende dijken en sfeervolle middeleeuwse stadjes vol historisch erfgoed.

Gemeente Oss, Platform Vrijetijd, Maasmeanders en Centrummanagement Oss hebben de handen ineen geslagen om bekende en verborgen schatten van Oss aantrekkelijk te presenteren aan eigen inwoners en bezoekers op de nieuwe website www.trefhetinoss.nl. 

We nodigen u van harte uit voor de lancering van Tref het in Oss.

Maandag 25 februari 2019 bent u om 18.00 uur welkom in de raadzaal van het gemeentehuis. We beginnen met een broodje. Daarna presenteren wij met trots de website en de campagne Je treft ’t in Oss. Ter inspiratie vertelt Cees van der Vlist over de succesvolle marketingaanpak van Kinderdijk die daar een boost opleverde in de bezoekersaantallen. U ontvangt tevens materiaal om het verhaal van Je treft ’t in Oss verder te vertellen.

De bijeenkomst eindigt rond 19.30 uur. Het aantal plaatsen in de raadzaal is beperkt. Meldt u zich daarom uiterlijk 12 februari aan via platformvrijetijd@oss.nl.