Walplein 8

Walplein 8 Oss

Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Huurprijs € 32.000,00 per jaar
Aantal vierkante meters
164 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Algemeen


Het object zelf is een aantal jaren geleden geheel opnieuw opgebouwd waarbij enkel de fraaie gevel is gehandhaafd. Het object heeft een vloeroppervlak van circa 82 m² bvo op de begane grond en 82 m² bvo op de verdieping. Op de verdieping is tevens een toilet en pantry gesitueerd.

Locatie

In het kernwinkelgebied van Oss gelegen tussen de Bart Smit en Schoonenberg hoortoestellen ligt deze fraaie winkelruimte. Het Walplein met fraaie huurders als Modehuis Ter Horst van geel, Dixons, Rituals, De Linnerie, Bonita, Open32, Ziengs Schoenen, Eyes and More, Eye Wish Groeneveld heeft de laatste jaren een enorme kwaliteitsimpuls gekregen. De locatie kan derhalve als goed worden aangemerkt.

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt casco+ te huur aangeboden en is als zodanig voorzien van eigen meterkast, toilet met fonteintje, pantry en c.v.-ketel met radiatoren. De aanwezige winkelinrichting wordt ter overname aangeboden.

Diversen

Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Centrum-Oss-2013 en heeft hierin de bestemming 'Kernwinkelgebied' en is als zodanig bestemd voor detailhandel, publiekgerichte dienstverlening en horeca tot en met categorie 3 op de begane grond. Een kopie van dit bestemmingsplan is bij ons kantoor verkrijgbaar.

 

Meer informatie?
RSP Makelaars
Roy van Thiel
Koningsweg 66
Den Bosch
T 073-6488750
E info@rspmakelaars.nl
I /www.rspmakelaars.nl/object/20090/oss-walpl
terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden