Molenstraat 1

Molenstraat 1 5341 GA Oss

Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Huurprijs € 21.000,00 per jaar
Aantal vierkante meters
150 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Object 
De commerciële ruimte is gelegen op toplocatie in het centrum van Oss. De ligging in het voetgangersgebied direct tegenover de voormalige V&D maakt dit voor Osse begrippen een winkelruimte op absolute A1 locatie. De locatie is tevens bestemd ten behoeve van horeca tot en met categorie 3 en publiekgerichte dienstverlening. 

Oppervlakte: Ca. 125 m². 

Plaatselijk bekend als Molenstraat 1 te Oss (5341 GA). Kadastraal bekend als gemeente Oss, sectie E, nummer 1969. 

Omgeving 
De commerciële ruimte is gelegen op een hoeklocatie in het winkelgebied van Oss. De directe omgeving wordt gekenmerkt door voornamelijk detailhandelsbedrijven op de begane grond en woonruimte op de verdiepingen. In de levendige winkelstraat zijn o.a. gevestigd Delifrance, Luigi Lucardi, Eyewish Groeneveld, Boetiek Open 32, Cleassens Schoenenmode, Ziens schoenenmode, Ter Horst van Geel en Hema. 

Bereikbaarheid / Parkeren 
Door de ligging in het stadshart van Oss zijn er in de nabijheid voldoende openbare parkeerplaatsen (betaald) gesitueerd. Oss is gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen aan twee belangrijke verkeersaders, zijnde de A50 (Eindhoven-Nijmegen) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch). Het centrum is vanaf deze snelwegen bereikbaar binnen enkele autominuten. 

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Nabij het complex bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en daarnaast beschikt de stad over een NS treinstation. 

Indeling / Afwerking 
Commerciële ruimte met trapopgang en magazijnruimte met toilet. 

 

Meer informatie?
Bernheze Makelaars
I /www.fundainbusiness.nl/winkel/oss/object-4
terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden