Molenstraat 25

Molenstraat 25 5341GA Oss

Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Huurprijs € 45.000,00 per jaar
Aantal vierkante meters
520 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Locatie 
Onderhavige commerciële ruimte is gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Oss recht tegenover het Titus Brandsma College en met aangrenzend diverse horecagelegenheden zoals Grieks Restaurant Delphi, Restaurant Pardon, Espresso EnZo, ijssalon Venezia en Tokyo Express. 

De ruimte was jaren in gebruik bij Hobby- en kunstenaarswinkel De Kwast. De locatie 'met de grootste etalage van Oss' is als zodanig zeer herkenbaar te noemen en met de huidige plannen tot een volledige herontwikkeling van de voormalige V&D zal de locatie nog beter worden. 

Object 
De commerciële ruimte is gelegen in de plint van een appartmentencomplex en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 475 m² op de begane grond en een kelderruimte van circa 45 m². De winkel heeft aan de zijde van de Molenstraat een winkelfront van ruim 27 meter! 

Opleveringsniveau 
De ruimte wordt casco verhuurd. De huidige voorzieningen zoals o.a. systeemplafond met verlichting, meterkast, keuken, toiletgroep worden 'om niet' aan huurder ter beschikking gesteld. 

Parkeren 
In de directe omgeving zijn uitstekende (betaalde) parkeervoorzieningen. Men kan aan de Molenstraat parkeren en op 100 meter afstand is het parkeerterrein Jurgensplein gesitueerd met ruim 200 parkeerplaatsen. 

Diversen 
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Centrum-Oss-2013' en heeft hierin de bestemming 'Kernwinkelgebied' en is als zodanig bestemd voor detailhandel, horeca tot en met categorie 3 en publiekgerichte dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Meer informatie?
RSP
Roy van Thiel
I /www.fundainbusiness.nl/winkel/oss/object-4
terug naar het overzicht

Agenda/panden

https://dewinkeliervanhier.nl/