Heuvel 2

Heuvel 2 5341 CB Oss

Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Op aanvraag
Aantal vierkante meters
303 m²
Opleveringsdatum
1 januari 2017

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Algemeen


Onderhavig pand is verdeeld over drie bouwlagen (totaal circa 304 m²). Op de begane grond is een winkelruimte gesitueerd van circa 122 m². Via een brede, vaste trap bereikt men de winkelruimte op de eerste verdieping van circa 117 m² en een zolderruimte van circa 65 m². Op de eerste verdieping zijn tevens een toilet en pantry gesitueerd.

Locatie

Deze winkelruimte betreft een gemeentelijk monument dat is gelegen op absolute A1-stand in het hart van het kernwinkelgebied van Oss. Het object ligt temidden van overige landelijke filiaalbedrijven zoals Perry Sport, I-Centre, ICI Paris XL, Blokker, Intertoys, Kruidvat, Etos, Lady Sting, Jack & Jones, Score, Belcompany, Halfords, Vodafone, The Phone House en T-Mobile. De hoeklocatie van het pand (Heuvel/Monsterstraat) geeft het pand een hoge attentiewaarde en maximale etaleringsmogelijkheden.

Diversen

Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan 'Centrum Oss' en heeft hierin de aanduiding gemeentelijk monument en de bestemming 'Kernwinkelgebied' met differentiatieaanduiding (1) en is als zodanig bestemd voor detailhandel op alle bouwlagen, horeca 1 en dienstverlening op de begane grond en wonen op de verdieping. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Meer informatie?
RSP Makelaars
Roy van Thiel
Koningsweg 66
Den Bosch
T 073-6488762
E r.v.thiel@rspmakelaars.nl
I /www.rspmakelaars.nl/object/21474/oss-heuve
terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden