Kruisstraat 39b

Bestemming

Winkelruimte

Locatie
Onderhavige ruimte is gelegen op een zeer herkenbare locatie aan de rand van het centrum van Oss en onder de wieken van Molen Zeldenrust aan de Kruisstraat. De laatste jaren is hier veel gebeurd en geïnvesteerd in het renoveren van de bestaande winkels waarna diverse nieuwe bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Zo zijn hier onder meer Disco Kappers en Beautysalon, Toko Vietnam, De HobbyHoek, 't Damphuukske (E-Smokers) en Burger Me gehuisvest.

Object
De ruimte maakt onderdeel uit van een complex met winkels en daarboven appartementen. Het complex is enkele jaren geleden gerenoveerd. De unit die thans wordt aangeboden is gelegen op de begane grond en heeft een vloeroppervlak van circa 80 m² en komt als gevolg van een verhuizing van Konings Vloeren medio oktober 2021 voor de verhuur beschikbaar.

Opleveringsnvieau
Tijdens de renovatie zijn de pui en kozijnen geheel vervangen. Het object is daarnaast nagenoeg turn-key opgeleverd en voorzien van twee lichtkoepels, eigen meterkast, toilet met fonteintje, pantry, systeemplafond met verlichting, wandcontactdozen, vloer geëgaliseerd en voorzien van kleurrijke vloer, HR-ketel met radiatoren en ruimte-thermostaat.

Parkeren
Direct voor de deur en in de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen (betaald en onbetaald).

Diversen
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Midden-Noord Oss 2012' en heeft hierin de bestemming 'Gemengd-3' en is als zodanig bestemd voor doeleinden van detailhandel, kantoren, maatschappelijk en dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Meer informatie?
Van der Krabben
Onno Ernst
terug naar het overzicht