Carmelietenstraat 8

Carmelietenstraat 8 5341EG Oss

Bestemming
Winkelruimte, kantoorruimte
Te koop
Koopprijs € 175.000,00
Aantal vierkante meters
90 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving
Locatie
Deze winkel-/balie-/horecaruimte is gesitueerd in een herkenbaar vormgegeven hoekgebouw dat is gelegen in het centrum van Oss, aan de drukke Carmelietenstraat/Burgwal. De locatie, direct naast het Titus Brandsma Lyceum en in de directe omgeving van onder meer een vestiging van Randstad en De Wal met de fraaie herontwikkelingsplannen van de voormalige V&D direct voor deur, is als zodanig goed en herkenbaar te noemen.

Object
Het object omvat het, op de begane grond gelegen appartementsrecht, met een oppervlakte van circa 90 m² en is opgedeeld in een open ontvangstruimte, spreekkamer en een afgescheiden kantoorkamer (die eenvoudig bij de ontvangstruimte kan worden betrokken). Er is tevens een separate ruimte met keukenopstelling, toiletruimte met hangcloset en fonteintje en c.v.-ruimte.

Opleveringsniveau
De ruimte is onder meer voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, tapijttegels, alarminstallatie met geluid en optisch flitslicht, zwarte kabelgoten voorzien ADSL-bedrading en telefoon -/internetbedrading, tijdklok ten behoeve van buitenverlichting.

Parkeren
In de directe omgeving zijn voldoende openbare (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Centrum-Oss-2013' en heeft hierin de bestemming 'Centrum-Kernwinkelgebied' en is als zodanig bestemd voor detailhandel, horeca tot en met categorie 3 en publieksgerichte dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
 
 

 

Meer informatie?
RSP
Roy van Thiel
I /www.fundainbusiness.nl/winkel/oss/object-4
terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden

https://dewinkeliervanhier.nl/