Kerkstraat 7

Kerkstraat 7 5341 BK Oss

Bestemming
Horeca, woning
Te huur
Op aanvraag
Aantal vierkante meters
85 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Locatie: Onderhavig horeca-object bevindt zich in de markante Kerkstraat te Oss, die getypeerd kan worden door de panden met aantrekkelijke gevels en zicht op de Kerk van Oss. Dit alles heeft een sterke aantrekkingskracht op de lokale inwoners en bezoekers van Oss. Met een mix van lokale retail- en horecaformules in de straat, functioneert deze mede als aanloopstraat naar de hoofd winkelstraat, de Heuvel. 

Object: Onderhavig horeca object bestaat uit circa 85 m² op de begane grond. Het object beschikt over een aantrekkelijke en frisse uitstraling met glad gestucte wanden, een nette laminaatvloer en een nieuw geplaatste toiletgroep. Aan de voorkant van het pand zijn mogelijkheden voor het situeren van een terras. Recent is het pand voorzien van een nieuwe pui wat bijdraagt aan een hogere attentiewaarde.

Opleveringsniveau: Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd, waarbij het casco wordt verhuurd.

Parkeren: Oss beschikt over ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Zo bevinden zich op 500 meter loopafstand parkeergarage Bergoss en parkeergarage Oostwal, parkeerterreinen Boschpoorthof en de Wal. Tevens kent Oss een uitstekende OV-verbinding met tal van op- en uitstapplaatsen voor busvervoer en een treinstation.

Diversen: Aanvaarding van het gehuurde is in overleg, doch op korte termijn. Overnamesom van inboedel betreft nader overeen te komen.

 

Meer informatie?
Dorstlessers
Marinus van Dorst
T 06-26520512
terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden

https://dewinkeliervanhier.nl/