Walplein 26

Bestemming

Winkelruimte

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan het drukbezochte Walplein, wat onderdeel uitmaakt van het kernwinkelgebied van het centrum van Oss. Het Walplein biedt huisvesting aan diverse landelijke ketens met een sterke aantrekkingskracht op bezoekers, denk hierbij aan: Hema, Ter Horst van Geel, Livera, Ziengs en Rituals. Op steenworp afstand wordt het Walkwartier ontwikkeld. Deze ontwikkeling, bestaande uit wonen en een commerciële invulling, gaat een opwaardering geven aan het hele gebied.

Object/opleveringsniveau
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 251 m² op de begane grond plus een magazijn op de eerste verdieping van circa 78 m². De winkelruimte beschikt over een courante maatvoering en lay-out. De binnenzijde geniet een nette afwerking, zowel vloer-, wand- en plafondafwerking zijn bruikbaar.

De winkelruimte wordt opgeleverd inclusief de navolgende zaken/voorzieningen:
- toilet;
- pantry;
- aanwezige vloer-, wand- en plafondafwerking;
- diverse verlichtingselementen;
- meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen.

Parkeren
Oss beschikt over ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Zo bevinden zich op loopafstand parkeergarage Bergoss, parkeergarage Oostwal, parkeerterreinen Boschpoorthof en de Wal. Tevens kent Oss een uitstekende OV-verbinding met tal van op- en uitstapplaatsen voor busvervoer en een treinstation.

Meer informatie?
RSP Makelaars
terug naar het overzicht