Kruisstraat 18

Kruisstraat 18 Oss

Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Huurprijs € 28.200,00 per jaar
Aantal vierkante meters
248 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Algemeen

Het gebouw waar deze winkelruimte onderdeel van uitmaakt is recent volledig gerenoveerd en met Van Boxtel Hoorwinkels een fraaie eerste huurder gevonden. Thans resteert voor de verhuur nog een winkel met vloeroppervlak van circa 248 m² en een ruim glazen winkelfront van 7,75 meter.

Locatie

Deze winkelruimte is fraai gelegen aan één van de toegangswegen naar het kernwinkelgebied van Oss. Op nog geen 50 meter afstand bevinden zich o.a. de Hema, Hout-Brox, Modehuis Ter Horst van Geel, Livera en Sport 2000. De Kruisstraat zelf kenmerkt zich door een gezonde mix van lokale ondernemers waaronder Bossbloemen, Velvet Exclusieve Damesmode, tennisspeciaalzaak KC Tennis en Il Particolare Totaalinrichting.

Opleveringsniveau

De winkelruimte is voorzien van nieuw dak, nieuwe voorgevel met grote glazen delen en daarboven gekeimde gevel, gestucte wanden en cementdekvloer (klaar om vloerbedekking op te leggen). Tevens is de unit voorzien van een eigen meterkast en zal voorzien worden van een pantry en toilet.

Parkeren

In de Kruisstraat zelf kan direct voor de deur (betaald) worden geparkeerd, Daarnaast ligt het Jurgensparkeerplein om de hoek en zijn er uitstekende parkeermogelijkheden op loopafstand achter de Hema gesitueerd.

Diversen

De winkelruimte is gelegen in het bestemmingsplan 'Centrum-Oss- 2013' en heeft hierin de bestemming 'kernrandgebied' en als zodanig bestemd voor detailhandel; horeca tot en met categorie 3 met een bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 100 m²; dienstverlening op de begane grond; kantoren op de begane grond; cultuur en ontspanning; maatschappelijk.
Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Meer informatie?
RSP
Roy van Thiel
I /www.rspmakelaars.nl/object/20622/oss-kruis
terug naar het overzicht

Agenda/panden

https://dewinkeliervanhier.nl/