Molenstraat 13

Molenstraat 13 5341 GA Oss

Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Huurprijs € 16.200,00 per jaar
Aantal vierkante meters
88 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Locatie
Onderhavige ruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Oss. In de directe omgeving bevinden zich fraaie winkels van exclusieve herenkleding Wolf en exclusieve dameskledingzaak Flow, IJssalon Venzia (Alessandro), koffiespeciaalzaak Espresso Enzo en lunchzaak Lekker Vertrouwd. De locatie is als zodanig goed en sfeervol te noemen. De locatie recht tegenover de entree van het voormalige winkelwarenhuis V&D waarmee recent met de sloop is gestart, is TOP! Met de ontwikkeling van het Walkwartier () komt deze winkel straks recht tegenover de ingang van dé ontmoetingsplek 'Het Warenhuis' te liggen en zal de locatie nog beter worden.

Object
Het betreft de winkelruimte c.q. ruimte voor publieke dienstverlening op de begane grond van in totaal circa 88 m². Het object maakt onderdeel van een Gemeentelijk monument en is voorzien van een fraaie en herkenbare gevel in het Osse stadscentrum.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco+ aangeboden en als zodanig voorzien van eigen meterkast, toiletruimte, keukenopstelling, cv-ketel en radiatoren en verlichting. De aanwezige spiegels, kappersstoelen en wasstoelen worden door de vertrekkend huurder ter overname aangeboden.

Parkeren
Aan de Molenstraat zelf zijn openbare (betaalde) parkeerplaatsen en het parkeerterrein Anton Jurgensplein is op circa 100 meter gelegen.

Diversen
Het object is naar opgave van de gemeente Oss gelegen in het vigerende bestemmingsplan “Centrum-Oss-2013” en heeft hierin de bestemming Kernwinkelgebied (KWG) en is als zodanig bestemd voor detailhandel en publiek gerichte dienstverlening. Horeca is niet gewenst bij verhuurder. Een kopie bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Meer informatie?
RSP Makelaars
Roy van Thiel
terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden

https://dewinkeliervanhier.nl/

https://www.walkwartier.nl/