Houtstraat 1

Houtstraat 1a 5342HZ Oss

Bestemming
Winkelruimte, horeca
Te huur
Huurprijs € 11.360,00 per jaar
Aantal vierkante meters
80 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Locatie Onderhavig object is gelegen aan de Houtstraat in het kernwinkelgebied van Oss. De Houtstraat is gezien vanuit het parkeerterrein aan het Anton Jurgensplein een belangrijke aanlooproute naar het centrum. De laatste jaren heeft de straat zich sterk ontwikkeld en vonden hier onder meer een goudsmederij/juwelier, een winkeltje met snuisterijen, een sport- en promotiewinkel en enkele eetgelegenheden hun huisvesting. De combinatie met woningen maakt het een aantrekkelijke omgeving om te wonen en/of te werken. 

Object Het betreft de winkel/horecaruimte op de begane grond van in totaal circa 80 m², alsmede de aangrenzende kleinschalige en volledig omsloten binnentuin van circa 25 m² en is tevens in het bezit van een terrasvergunning.

Opleveringsniveau Het pand is enkele jaren geleden geheel gerenoveerd en onder andere voorzien van eigen meterkast, c.v.-installatie, toiletunit en glad afgewerkte binnenwanden. De binnentuin is voorzien van nieuwe traditionele klinkers.

De huidige inventaris wordt ter overname aangeboden. Deze omvat onder andere stoelen en tafels, barkrukken, terrasmeubilair, presentatiebord, bar, espressoapparaat, koelkastjes, houten vloer, loungeset in de binnenplaats met bijpassende kussens, gasheater in de binnenplaats, badmeubel met fonteinkraantje en spiegel in de toiletruimte, alle aanwezig verlichting aan plafonds, wanden en buitengevels alsmede een barbecue. 

Parkeren Het parkeerterrein Anton Jurgensplein is op circa 100 meter gelegen en de Houtstraat is daarmee een prima aanlooproute naar het centrum.

 

Meer informatie?
RSP
Roy van Thiel
T 073 - 648 87 62
E r.v.thiel@rspmakelaars.nl
I /www.rspmakelaars.nl/object/692/oss-houtstr
terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden

https://dewinkeliervanhier.nl/

https://www.walkwartier.nl/