Berghemseweg 27

Bestemming

Winkelruimte, kantoorruimte

In deze centrum straat richting stadshart valt dit hoekpand direct op. Naast de ligging komt dat ook door de authentieke uitstraling van de gevel. Deze beeldt absoluut een deel van de ondernemende stadsgeschiedenis uit. En daarmee richt het meteen de aandacht op de bedrijvigheid achter de grote vensters.

Die ramen zorgen tegelijkertijd voor een rijkelijke lichtinval in de grote centrale ruimte. Het is een ideale werkplek voor een scala aan bedrijfsactiviteiten. Zo zou het ideaal kunnen zijn als kantoor, praktijkruimte of een winkel. Zeker als je hierbij het gemak van de aparte kamer met keukenblok en toilet optelt.

De centrale locatie zorgt er trouwens voor dat je snelle routes hebt naar allerlei voorzieningen. Het centraal station is bijvoorbeeld op tien minuten loopafstand. En natuurlijk vind je verschillende winkels en horecazaken praktisch naast de deur. Via de nabijgelegen singels rijd je bovendien snel en gemakkelijk naar de opritten van de snelwegen richting Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch.

Meer informatie?
Van der Krabben Oss
terug naar het overzicht