Klaphekkenstraat 3

Klaphekkenstraat 3 5341CD Oss

Bestemming
Kantoorruimte
Te huur
Op aanvraag
Aantal vierkante meters
105 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Omschrijving


De unit was in gebruik bij P-services (Payrolling) en heeft als zodanig een bijzonder volledig opleveringsniveau. De unit is verdeeld in een open kantoorruimte, twee spreekkamers, bergruimte, toilet en pantry. De totale oppervlakte bedraagt circa 105 m². Met een front van bijna 11 meter heeft het object maximale presentatiemogelijkheden.

Het appartementencomplex waarvan onderhavige (balie-) kantoor-/ winkelruimte deel uitmaakt, is op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie gesitueerd aan de Klaphekkenstraat in Oss. De Klaphekkenstraat grenst aan het kernwinkelgebied van Oss en is als zodanig vanuit de Oostwal als een herkenbare locatie aan te merken. In de aangrenzende commerciële ruimten zijn bedrijven gevestigd als o.a. Accent Jobs for People, Domino's Pizza en een kapsalon.


Het opleveringsniveau van de unit is volledig en feitelijk als zodanig direct te betrekken. Het opleveringsniveau omvat onder andere systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, c.v.-installatie met radiatoren en thermostaatkranen, noodverlichting, scheidingswanden, toilet met fonteintje en pantry.

Uitstekende parkeermogelijkheden met een (betaald) openbaar parkeerterrein en de Bergoss parkeergarage direct voor de deur.

Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan 'Centrum Oss 2013' en heeft hierin enkel de bestemming Gemengd -1 en is als zodanig bestemd voor detailhandel, kantoor-, alsmede maatschappelijke doeleinden. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

 

terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden

/vacatures