Chainels voor centrumondernemers!

Bericht voor centrumondernemers

Ons nieuwe communicatieplatform voor het centrum ‘Chainels’ is nu volledig ingericht en getest. Vanaf vandaag worden nieuwsberichten, aankondigen, acties, evenementen etc. etc. vanuit het CMO niet meer via Whatsapp en nieuwsflitsen gedeeld maar uitsluitend via ‘Chainels’.

Eerder ontving je per onderneming per email een activatielink. Als je die niet meer hebt dan kun je een nieuwe aanvragen voor het emailadres waarop je de Chainels berichten wilt ontvangen. Let op: dit mogen dus meerdere emailadressen per onderneming zijn!

STUUR JE EMAIL NAAR INFO@CENTRUMMANAGEMENTOSS.NL

In het platform kun je ook zelf berichten plaatsen zoals bijvoorbeeld in de categorie ‘vraag & aanbod’. Naast deze categorie zijn er nog diverse categorieën - horeca, winkelier van hier, Covid-19 - waar je actuele en eerdere berichten en belangrijke bijlagen kunt lezen en terugvinden.

Onder ‘bestanden’ en ‘documenten’ in het platform zijn vanaf nu ook de posters voor de open zondagen te downloaden. De poster voor zondag 27 februari staat klaar.

Wij, vanuit het CMO, zijn enthousiast en we hopen jullie snel ‘te ontmoeten’ op ons nieuwe communicatieplatform!

Voor meer informatie zie ook de rubriek ‘Chainels’ in het hoofdmenu.

Updates

Promenade H

Het CMO presenteerde op 10 maart 'Promenade H'. Dit zijn uitgewerkte ideeën voor het verder vergroenen van ons centrum. Deze keer voor de locaties Heuvelstraat en Heuvel. Het concept kreeg veel aandacht in de lokale media. In de bijlage ...

Meer informatiePromenade H

Bestuurswisselingen CMO

In het CMO bestuur hebben we na 8 jaar afscheid genomen van Ton de Vet en verwelkomen we Denise Trum en Joris Welten. In de bijlage meer:      

Meer informatieBestuurswisselingen CMO

Nieuwsbrief Walkwartier - 7 maart 2022

Vanuit de gemeente Oss is er weer nieuws over de aankomende bouwactiviteiten van het Walkwartier. Klik op de afbeelding.   

Meer informatieNieuwsbrief Walkwartier - 7 maart 2022

Informatiebrief omwonenden Galerij

Er zijn grote plannen voor de hoek Galerij - Heuvel in Oss. Namens initiatiefnemer Galerij BV meer informatie over dit initiatief. Klik hiervoor op de afbeelding.    

Meer informatieInformatiebrief omwonenden Galerij

Nieuwe ronde 'Mijndroomwinkel'

Droom jij van je eigen winkel met een vernieuwend concept in het Osse centrum? Dan is het nu tijd om je dromen waar te maken!   Het CMO is opnieuw, met financiële steun van de Kracht van Oss, een ronde 'Mijndroomwinkel' gest...

Meer informatieNieuwe ronde 'Mijndroomwinkel'

Quick scan centrum Oss!

Voor de presentatie klik je op de onderstaande afbeelding! BRO is een onafhankelijk advies- en ontwerpbureau in Nederland en België voor opgaven en projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw, landschap en economie. D...

Meer informatieQuick scan centrum Oss!

Agendahttps://dewinkeliervanhier.nl/

/panden

https://www.walkwartier.nl/

https://www.trefhetinoss.nl/