Walkwartier

ALGEMEEN

Mis niets van de ontwikkelingen van het Walkwartier in hartje Oss! Volg de sloop en bouw, blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen waaronder ook relevante informatie voor centrumondernemers! Informatie vind je op de speciale website. Daar kun jij je ook inschrijven voor de nieuwsbrieven.


ONDERNEMERS

Voor centrumondernemers is er een uitgebreide hinderkalender beschikbaar over de werkzaamheden rondom de bouw en aanpassingen in de openbare ruimte. Voor een directe link: klik hier!

Afgesproken is met de gemeente Oss en centrumondernemers rondom het Walkwartier om tweewekelijks op maandagochtend met elkaar in gesprek te gaan over ontwikkelingen en planningen van werkzaamheden. Locatie: CMO Goudmijnhof 26a. Tijdstip: 11.00 uur. Het eerste overleg was op 13 november 2023. Heb je belangstelling om periodiek aan te sluiten of om de korte verslagen te ontvangen dan kun je contact opnemen met centrummanager Jack van Lieshout.


VERHUUR

Voor de verhuur van de commerciele ruimten voor retail en horeca in het Walkwartier zijn twee informatiebrochures opsteld. Klik op de onderstaande links voor de inhoud van deze brochures.

Link: Infobrochure Walkwartier algemeen

Link: Infobrochure Horeca Walkwartier