Haal Lokaal

Thuis uit eten in Oss!

Nummer 5. oktober 2020

Nieuwe coronamaatregelen 13 oktober 2020!

Er is de afgelopen dagen veel over geschreven, gediscussieerd en gespeculeerd maar na de persconferentie van het kabinet van vanavond weten we waar we aan toe zijn. De nieuwe ingrijpende coronamaatregelen hakken erin!

Horeca

Vooral voor de horecaondernemers zijn de druiven, na de eerdere lockdown dit jaar, weer erg zuur. Vanuit het CMO willen we alle horecaondernemers een hart onder de riem steken maar ook helpen met de promotie van afhalen en bezorgen. Hiervoor is vanmiddag het campagnebeeld ‘Haal Lokaal’ met de slogan ‘thuis uit eten in Oss’ door Circa 2 gemaakt.

Het CMO zal campagne gaan voeren op Facebook, Dtv Oss en in Weekblad Regio Oss. Wij bieden voor een aantal nog te produceren campagnematerialen onze horecaondernemers aan hun logo en webadres gratis op te nemen in deze materialen. Stuur je logo (in hoge resolutie) en het adres van je website naar bianca@centrummanagementoss.nl. Doe dit uiterlijk voor woensdagavond 14 oktober 22.00 uur.

In de campagne wordt voor acties, actuele openingstijden en andere belangrijke informatie vanzelfsprekend weer verwezen naar ons platform www.dewinkeliervanhier.nl. Het opnemen van nieuwe of het actualiseren van bestaande informatie op deze site is eenvoudig door zo spoedig mogelijk een bericht met de gewenste aanpassingen naar info@centrummanagementoss.nl te sturen.  

Voor horecaondernemers die nog niet eerder actief zijn geweest met afhalen en bezorgen verwijzen we graag naar het Osse platform Hoale! Meer informatie is te lezen op de website van deze organisatie. Contact opnemen kan via info@hoale.nl.  

Winkeliers

Helaas zal het sluiten van de horeca weer een negatieve wissel trekken op het aantal centrumbezoekers zoals we in het voorjaar hebben ervaren. Daarnaast zullen consumenten gehoor geven aan de dringende oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te blijven. Belangrijk om consumenten bijvoorbeeld online, op afspraak, via facetime en bezorgservice te blijven verleiden.

Zorg daarom dat je informatie op ons platform www.dewinkeliervanhier.nl snel actueel is! Het opnemen van nieuwe of het actualiseren van bestaande informatie op deze site, zoals bijvoorbeeld over de koopavond tot 20.00 uur, is eenvoudig door een bericht met de gewenste aanpassingen te sturen naar info@centrummanagementoss.nl.  

 

 

 

Updates

Q&A coronamaatregelen horeca!

Meer weten over de coronamaatregelen horeca? Klik op de onderstaande afbeelding!   

Meer informatieQ&A coronamaatregelen horeca!

Nieuwsbrief 2 Walkwartier Oss

KLIK op de onderstaande afbeelding  

Meer informatieNieuwsbrief 2 Walkwartier Oss

CORONA maatregelen 29 september 2020

 

Meer informatieCORONA maatregelen 29 september 2020

Osse Roulette Dagen

Vanwege corona dit jaar géén Living Statues Festival op de open zondag van augustus. Daarom heeft het CMO gekozen voor een bijzondere consumentenactie: de Osse Roulette Dagen!  De actie is eenvoudig: centrumbezoekers die op zate...

Meer informatieOsse Roulette Dagen

Rapport Retailagenda - juli 2020

De impact van het coronavirus op retail non-food is groot. Net als het effect op winkelgebieden. In een grootschalige analyse onder consumenten, retailers, vastgoedeigenaren en gemeenten is gevraagd naar hun verwachtingen voor de&...

Meer informatieRapport Retailagenda - juli 2020

Pas op voor criminele investeerders!

Klik op de afbeelding voor de folder!    Wordt jouw bedrijf ook hard geraakt door de coronacrisis? En heb jij een aanbod gekregen voor een lening of een investering? Of wil er iemand tegen betaling of onduidelijke voorwaarden je helpe...

Meer informatiePas op voor criminele investeerders!

Agenda

Complete agenda

/panden

https://dewinkeliervanhier.nl/