Haal Lokaal

Thuis uit eten in Oss!

Nummer 5. oktober 2020

Nieuwe coronamaatregelen 13 oktober 2020!

Er is de afgelopen dagen veel over geschreven, gediscussieerd en gespeculeerd maar na de persconferentie van het kabinet van vanavond weten we waar we aan toe zijn. De nieuwe ingrijpende coronamaatregelen hakken erin!

Horeca

Vooral voor de horecaondernemers zijn de druiven, na de eerdere lockdown dit jaar, weer erg zuur. Vanuit het CMO willen we alle horecaondernemers een hart onder de riem steken maar ook helpen met de promotie van afhalen en bezorgen. Hiervoor is vanmiddag het campagnebeeld ‘Haal Lokaal’ met de slogan ‘thuis uit eten in Oss’ door Circa 2 gemaakt.

Het CMO zal campagne gaan voeren op Facebook, Dtv Oss en in Weekblad Regio Oss. Wij bieden voor een aantal nog te produceren campagnematerialen onze horecaondernemers aan hun logo en webadres gratis op te nemen in deze materialen. Stuur je logo (in hoge resolutie) en het adres van je website naar bianca@centrummanagementoss.nl. Doe dit uiterlijk voor woensdagavond 14 oktober 22.00 uur.

In de campagne wordt voor acties, actuele openingstijden en andere belangrijke informatie vanzelfsprekend weer verwezen naar ons platform www.dewinkeliervanhier.nl. Het opnemen van nieuwe of het actualiseren van bestaande informatie op deze site is eenvoudig door zo spoedig mogelijk een bericht met de gewenste aanpassingen naar info@centrummanagementoss.nl te sturen.  

Voor horecaondernemers die nog niet eerder actief zijn geweest met afhalen en bezorgen verwijzen we graag naar het Osse platform Hoale! Meer informatie is te lezen op de website van deze organisatie. Contact opnemen kan via info@hoale.nl.  

Winkeliers

Helaas zal het sluiten van de horeca weer een negatieve wissel trekken op het aantal centrumbezoekers zoals we in het voorjaar hebben ervaren. Daarnaast zullen consumenten gehoor geven aan de dringende oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te blijven. Belangrijk om consumenten bijvoorbeeld online, op afspraak, via facetime en bezorgservice te blijven verleiden.

Zorg daarom dat je informatie op ons platform www.dewinkeliervanhier.nl snel actueel is! Het opnemen van nieuwe of het actualiseren van bestaande informatie op deze site, zoals bijvoorbeeld over de koopavond tot 20.00 uur, is eenvoudig door een bericht met de gewenste aanpassingen te sturen naar info@centrummanagementoss.nl.  

 

 

 

Updates

NOW5

Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)  Je kunt van 6 mei tot en met 30 juni 2021 een tegemoetkoming aanvragen voor de vijfde aanvraagperiode: april, mei en juni 2021.  Bekijk het overzicht van de verschillende aa...

Meer informatieNOW5

Vrijwilligers TIO gezocht

Team TIO (Toeristisch Informatiecentrum Oss) zoekt vrijwilligers!  Wie zijn wij? Misschien ken je ons nog wel als VVV Oss. Jarenlang waren wij het bekende gezicht voor bezoekers en toeristen in onze winkel aan de Spoorlaan. Binnenkort openen ...

Meer informatieVrijwilligers TIO gezocht

Samen voor een veilig centrumbezoek!

Nu winkels weer zonder afspraak bezocht mogen worden en terrassen weer open zijn, zien we in ons centrum de drukte toenemen. Daar zijn we blij mee! Laten we er samen voor zorgen dat een bezoek aan ons centrum leuk en veilig blijft! Dank je wel voor j...

Meer informatieSamen voor een veilig centrumbezoek!

Webinar Walkwartier Oss

Het webinar Walkwartier fase 1 van 16 maart 2021 terugkijken kan via het klikken op de afbeelding.     

Meer informatieWebinar Walkwartier Oss

TONK

De gemeente Oss heeft de beleidsregels Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten Oss vastgesteld. Voor meer informatie klik op de onderstaande afbeelding!   

Meer informatieTONK

Vergroenen Heuvel!

De Osse gemeenteraad wil de binnenstad vergroenen. De groenplannen voor de Heuvel zijn tijdens de digitale bijeenkomst op 3 maart gepresenteerd voor bewoners, ondernemers en andere betrokkenen. Terugkijken kan via deze link https://www.oss.nl/inwoner...

Meer informatieVergroenen Heuvel!

CMO Jaarplan 2021

  De hoofdlijnen van de activiteiten en plannen van het CMO lees je in het CMO Jaarplan 2021!  Klik op de bovenstaande afbeelding   

Meer informatieCMO Jaarplan 2021

Agenda

Complete agenda

/panden

https://dewinkeliervanhier.nl/

https://www.walkwartier.nl/