Nieuwe ronde 'Mijndroomwinkel'

Droom jij van je eigen winkel met een vernieuwend concept in het Osse centrum? Dan is het nu tijd om je dromen waar te maken! 

Het CMO is opnieuw, met financiële steun van de Kracht van Oss, een ronde 'Mijndroomwinkel' gestart. Deze nieuwe ronde gaat onze belangstelling ook uit naar ‘blurring’. Dit is het combineren van activiteiten binnen een onderneming op het gebied van horeca, winkel, cultuur, dienstverlening en andere functies. 

Nieuw ondernemerschap? Dat is wat we nodig hebben in het Osse centrum en willen stimuleren!

Voor meer informatie ga je naar www.mijndroomwinkel.nl 

Updates

Afscheid wethouder Joop van Orsouw

Op 20 juni 2022 werd in theater De Lievekamp officieel afscheid genomen van de wethouders Van der Schoot, Van Geffen en Van Orsouw. Voor de laatste wethouder werd centrummanager Jack van Lieshout gevraagd een afscheidswoordje tot hem te richten....

Meer informatieAfscheid wethouder Joop van Orsouw

Vitaliteitsbenchmark Centrumgebieden 2022

Met de Vitaliteitsbenchmark Centrumgebieden brengt bureau Goudappel de economische vitaliteit in beeld van de 100 grootste centrumgebieden van Nederland. Elk centrumgebied heeft een eigen profiel. Voor elk centrumgebied stellen zij een economisc...

Meer informatieVitaliteitsbenchmark Centrumgebieden 2022

Wegafsluitingen Carmelietenstraat!

De Carmelietenstraat wordt binnenkort meerdere malen (gedeeltelijk) afgesloten. Een overzicht van de verkeershinder lees je in de nieuwsbrief.  Klik op de onderstaande afbeelding!   

Meer informatieWegafsluitingen Carmelietenstraat!

Promenade H

Het CMO presenteerde op 10 maart 'Promenade H'. Dit zijn uitgewerkte ideeën voor het verder vergroenen van ons centrum. Deze keer voor de locaties Heuvelstraat en Heuvel. Het concept kreeg veel aandacht in de lokale media. In de bijlage ...

Meer informatiePromenade H

Bestuurswisselingen CMO

In het CMO bestuur hebben we na 8 jaar afscheid genomen van Ton de Vet en verwelkomen we Denise Trum en Joris Welten. In de bijlage meer:      

Meer informatieBestuurswisselingen CMO

Nieuwsbrief Walkwartier - 7 maart 2022

Vanuit de gemeente Oss is er weer nieuws over de aankomende bouwactiviteiten van het Walkwartier. Klik op de afbeelding.   

Meer informatieNieuwsbrief Walkwartier - 7 maart 2022

Informatiebrief omwonenden Galerij

Er zijn grote plannen voor de hoek Galerij - Heuvel in Oss. Namens initiatiefnemer Galerij BV meer informatie over dit initiatief. Klik hiervoor op de afbeelding.    

Meer informatieInformatiebrief omwonenden Galerij

Agendahttps://dewinkeliervanhier.nl/

/panden

https://www.walkwartier.nl/

https://www.trefhetinoss.nl/