Quick scan centrum Oss!

Voor de presentatie klik je op de onderstaande afbeelding!
BRO is een onafhankelijk advies- en ontwerpbureau in Nederland en België voor opgaven en projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw, landschap en economie. De wisselwerking en samenhang tussen Ruimtelijk Functioneren, Ruimtelijk Vormgeven en Ruimtelijk Ordenen zijn de uitgangspunten van hun advisering.
 
De gemeente Oss heeft BRO gevraagd om een quick scan uit te voeren op van de situatie in het centrum van Oss in relatie tot de 5 thema’s die het Platform Binnenstadsmanagement in de ‘Agenda voor de binnenstad 2022-2026’ heeft beschreven.
 
Op 17 januari 2022 presenteerde directeur BRO Felix Wigman de uitkomsten van de quick scan tijdens een online bijeenkomst met geïnteresseerde gemeenteraads- en commissieleden, wethouders Van Orsouw en Den Brok, ambtelijke ondersteuners centrum en het bestuur van het CMO.
 
Het CMO is blij met de samenvatting op pagina 19 waar naast conclusies ook de opgaven voor 2022-2026 worden genoemd.

Updates

Vitaliteitsbenchmark Centrumgebieden 2022

Met de Vitaliteitsbenchmark Centrumgebieden brengt bureau Goudappel de economische vitaliteit in beeld van de 100 grootste centrumgebieden van Nederland. Elk centrumgebied heeft een eigen profiel. Voor elk centrumgebied stellen zij een economisc...

Meer informatieVitaliteitsbenchmark Centrumgebieden 2022

Bestuurswisselingen CMO

In het CMO bestuur hebben we na 8 jaar afscheid genomen van Ton de Vet en verwelkomen we Denise Trum en Joris Welten. In de bijlage meer:      

Meer informatieBestuurswisselingen CMO

CMO Jaarplan 2022

De plannen van het CMO voor 2022 lees je in het jaarplan! Nieuwsgierig? Klik dan op de afbeelding!   

Meer informatieCMO Jaarplan 2022

Leegstandsnotitie

Op basis van de actualiteit heeft het Centrummanagement Oss deze notitie opgesteld om samen met stakeholders de voorbereidingen te treffen en gezamenlijk de juiste stappen te zetten voor absoluut de allergrootste opgave die we momenteel in het centru...

Meer informatieLeegstandsnotitie

Agendahttps://dewinkeliervanhier.nl/

/panden

https://www.walkwartier.nl/