Vitaliteitsbenchmark Centrumgebieden 2022

Met de Vitaliteitsbenchmark Centrumgebieden brengt bureau Goudappel de economische vitaliteit in beeld van de 100 grootste centrumgebieden van Nederland. Elk centrumgebied heeft een eigen profiel. Voor elk centrumgebied stellen zij een economisch vitaliteitsprofiel samen op basis van objectief gemeten indicatoren. Het centrum van Oss valt op in de benchmark 2022.

Het rapport is te lezen door op de onderstaande afbeelding te klikken

Updates

Afscheid wethouder Joop van Orsouw

Op 20 juni 2022 werd in theater De Lievekamp officieel afscheid genomen van de wethouders Van der Schoot, Van Geffen en Van Orsouw. Voor de laatste wethouder werd centrummanager Jack van Lieshout gevraagd een afscheidswoordje tot hem te richten....

Meer informatieAfscheid wethouder Joop van Orsouw

Wegafsluitingen Carmelietenstraat!

De Carmelietenstraat wordt binnenkort meerdere malen (gedeeltelijk) afgesloten. Een overzicht van de verkeershinder lees je in de nieuwsbrief.  Klik op de onderstaande afbeelding!   

Meer informatieWegafsluitingen Carmelietenstraat!

Promenade H

Het CMO presenteerde op 10 maart 'Promenade H'. Dit zijn uitgewerkte ideeën voor het verder vergroenen van ons centrum. Deze keer voor de locaties Heuvelstraat en Heuvel. Het concept kreeg veel aandacht in de lokale media. In de bijlage ...

Meer informatiePromenade H

Bestuurswisselingen CMO

In het CMO bestuur hebben we na 8 jaar afscheid genomen van Ton de Vet en verwelkomen we Denise Trum en Joris Welten. In de bijlage meer:      

Meer informatieBestuurswisselingen CMO

Nieuwsbrief Walkwartier - 7 maart 2022

Vanuit de gemeente Oss is er weer nieuws over de aankomende bouwactiviteiten van het Walkwartier. Klik op de afbeelding.   

Meer informatieNieuwsbrief Walkwartier - 7 maart 2022

Informatiebrief omwonenden Galerij

Er zijn grote plannen voor de hoek Galerij - Heuvel in Oss. Namens initiatiefnemer Galerij BV meer informatie over dit initiatief. Klik hiervoor op de afbeelding.    

Meer informatieInformatiebrief omwonenden Galerij

Agenda



https://dewinkeliervanhier.nl/

/panden

https://www.walkwartier.nl/

https://www.trefhetinoss.nl/