Unieke app

DEALOKAL is een uniek online All-in-One Deals- en Spaarsysteem ontwikkeld voor onze lokale winkeliers, horecaondernemers en dienstverleners. Het slaat een brug tussen online georiënteerde consumenten naar de fysieke lokale centrumondernemers. Een volgende stap voor De Winkelier van hier!

De kracht van DEALOKAL:

  • het Osse centrum presenteert en profileert zich in één app
  • lokaal kopen en lokaal binden krijgen een noodzakelijke en blijvende boost
  • consumenten zien in één app alle deals in het centrum
  • centrumondernemers kunnen 24/7 zelf en direct deals plaatsen
  • centrumondernemers kunnen een volledig eigen spaarsysteem opzetten en onderhouden
  • géén investeringen in hard- en software
  • géén dure abonnementen, promotiekosten of betalingen over omzetten en vouchers

 

Uniek aanbod voor centrumondernemers Oss

Moeten we een grote campagne voeren om de nieuwe app ‘Dealokal’ bij jou onder de aandacht te brengen? Hebben we veel tekst nodig om jou te overtuigen van de kracht van deze unieke en veelzijdige app? Volgens mij niet!

Achter de schermen is maandenlang hard gewerkt aan een app waarmee jij dagelijks aanbiedingen kunt plaatsen en ook, als je dat wilt, je eigen spaarprogramma kunt opzetten. Doordat collega-centrumondernemers samen met jou dagelijks aanbiedingen in één gratis app promoten ontstaat er een beweging van online naar ons centrum, naar jouw winkel of jouw horecabedrijf. Dat is de kracht van Dealokal!

Maar er is meer: het plaatsen van deals, het verzilveren van deals en het geven van spaarpunten gaat volledig vanaf jouw smartphone en die van jouw klanten. Dus geen gehannes met bonnetjes, coupons, pasjes, klantenkaarten en dure aanpassingen van kassasystemen. Je hoeft dus niets te investeren!

Persoonlijk heb ik vanuit mijn jarenlange expertise met loyaliteitssystemen veel tijd en energie gestoken om met de ontwikkelaars van Dealokal te komen tot deze fantastische app. Als tegenprestatie krijgen wij als centrum Oss de primeur, maar ook het gratis gebruik van de app voor jou! Dus weg met hoge provisies voor deals, weg van opstartkosten en weg met dure abonnementen.

Jij gaat dus niets betalen! Te mooi om waar te zijn? Nee, maar er zijn wel drie afspraken. Ten eerste: je meldt je direct aan. Ten tweede: je plaatst de eerste drie maanden minimaal één deal per week. Ten derde: je wordt een ambassadeur van Dealokal. 

Voldoe je aan deze drie simpele voorwaarden dan is Dealokal voor jou gratis!

De inspanningen van het CMO houden niet op. Wij hebben speciaal Point-of-Sale materialen laten maken, komen langs voor instructies en gaan de app intensief promoten in de lokale pers en via sociale media.

Met Dealokal bereiken, boeien en binden wij binnenkort samen heel veel Ossenaren op een unieke, moderne en laagdrempelige manier. Dat kunnen we zeker gebruiken na de impact van Covid-19 op onze centrumeconomie!

Jack van Lieshout - Centrummanager Oss

Voor ons infoleaflet: klik op onderstaande afbeelding!