Molenstraat 11

Bestemming

Winkelruimte, horeca

Locatie
Onderhavige ruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Oss. In de directe omgeving bevinden zich fraaie winkels van exclusieve herenkleding Wolf en exclusieve dameskledingzaak Flow, IJssalon Venzia (Alessandro), koffiespeciaalzaak Espresso Enzo en lunchzaak Lekker Vertrouwd. De locatie is als zodanig goed en sfeervol te noemen. De locatie recht tegenover de entree van het voormalige winkelwarenhuis V&D waarmee recent met de sloop is gestart, is TOP! Met de ontwikkeling van het Walkwartier () komt deze winkel straks recht tegenover de ingang van dé ontmoetingsplek 'Het Warenhuis' te liggen en zal de locatie nog beter worden.

Object
De voor verhuur beschikbare bedrijfsruimte heeft op de begane grond een oppervlakte van circa 140 m² en een beloopbare kelder van circa 24 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract (eventuele overname van de huidige inventaris kan in overleg plaatsvinden).

Parkeren
Aan de Molenstraat zelf zijn openbare (betaalde) parkeerplaatsen en het parkeerterrein Anton Jurgensplein is op circa 100 meter gelegen.

Meer informatie?
RSP
terug naar het overzicht