Kruisstraat 41 b-c

Kruisstraat 41b-c 5341HA Oss

Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Huurprijs € 18.600,00 per jaar
Aantal vierkante meters
200 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Locatie 
Deze winkelruimte is gelegen op een zeer herkenbaar locatie aan de de rand van het centrum van Oss en onder de wieken van Molen Zeldenrust aan de Kruisstraat. De laatste jaren is hier veel gebeurd en geïnvesteerd in het renoveren van de bestaande winkels en deels nieuwbouw waarna diverse nieuwe bedrijven zich hier hebben gevestigd. Zo zijn hier thans onder meer Disco Kapper en Beautysalon, Toko Vietnam, 't Damphuukske (E-smokers) en Konings Vloeren gehuisvest. 

Object 
De ruimte die te huur wordt aangeboden is thans nog in gebruik bij Paul van den Berg Stoffen en omvat feitelijk twee delen met een vloeroppervlakte van in totaal circa 200 m². In principe komt de ruimte per 1 april 2019 beschikbaar, echter in onderling overleg is een eerdere aanvaarding bespreekbaar. 

Opleveringsniveau 
De ruimte is volledig ingericht en voorzien van een systeemplafond met verlichting, verwarming, toilet en pantry en feitelijk direct te betrekken. 

Parkeren 
Direct voor de deur zijn openbare (betaalde) parkeerplaatsen gesitueerd. 

Bestemming 
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Midden Noord Oss-2012 en heeft hierin de bestemming 'Gemengd-3' en is als zodanig bestemd voor detailhandel, horeca, kantoren en maatschappelijke dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Meer informatie?
RSP Makelaars
terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden

/vacatures